“Onze samenwerking met BKfix is heel vlot en correct verlopen. We hadden al een idee voor een lamellendak in ons hoofd. Zij hebben ons daarin gestuurd met transparant, deskundig advies en een juiste prijsindicatie. Björn en Kevin zijn mensen op wie je 100% kan rekenen, alles is naar wens uitgevoerd. Het dak en de zonnewering zijn vakkundig geplaatst. Ik kan echt alleen vol lof spreken over het team.”

Bruno & Ingrid Gils – De Schepper

“Wij hebben een overkapping laten plaatsen door BKfix. Na een eerste contact kregen we snel een offerte. We zijn heel tevreden over het resultaat. Er niks op aan te merken!”

Erik & Karen Troubleyn – Ryckaert

“De levering was perfect volgens de planning en de uitvoering zelfs nog beter dan verwacht. Dat klinkt normaal, maar in de bouw is dat absoluut niet zo vanzelfsprekend. Sindsdien hebben we nog drie andere projecten met BKfix gedaan. Zeker een aanrader!”

Bo Heyns
DDL Construct

“Voor een overkapping aan ons restaurant is het team van BKfix ter plaatse komen kijken. We hebben hen verteld wat we wilden en konden aan de hand van stalen een kleur kiezen. De overkapping is vervolgens in twee dagen geplaatst. We zijn er super tevreden van!”

Dominik Brouwers
restaurant KokoVin

“De plaatsing van onze rolluiken is van a tot z erg vlot, vakkundig en goed verlopen. De communicatie zat goed, alles is tot in de puntjes afgewerkt en ze zijn hun afspraken nagekomen. Als ik dat had geweten, had ik het al veel vroeger laten doen!”

Ivan Van Wauwe

“We lieten een glazen wand plaatsen door het team van BKfix. Het resultaat is alles waar we op gehoopt hadden. Het contact is ook heel goed verlopen. Als het goed is, mag het ook gezegd worden. Ik kan dus alleen maar reclame maken!”

Marleen Philips

“We zijn heel content met onze nieuwe zonwering. De service en de medewerkers van BKfix zijn top. Alles is op tijd geleverd, we werden steeds op de hoogte gehouden en alles werkt goed.”

Marianne De Backer – Van Landeghem

“We zijn super tevreden over BKfix! We konden rekenen op deskundig en transparant advies van Kevin en Björn. Het zijn toffe gasten, die steeds open communiceren. Ze hebben afgeleverd wat ze beloofd hadden.”

R. Bakkeren

De samenwerking met BKfix is erg vlot verlopen. Dankzij de duidelijke en open communicatie, vriendelijke service en het perfecte resultaat ben ik super tevreden. De naservice die ze bieden is een grote meerwaarde. Ik kan Bjorn en Kevin steeds bellen.

Els Van den Brande

Kevin en Bjorn zijn jonge ondernemers, die erg professioneel werk leveren aan een correcte prijs-kwaliteit. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Ik kan je alleen maar aanraden om ook met hen in zee te gaan!

Maarten Mertens