Email

info@bkfix.be

Telefoon

+32 (0) 479 11 71 45
+32 (0) 475 61 03 23

BKFix Temse

Wij, Bjorn en Kevin vormen sinds 2017 een jong, dynamisch en ondernemend duo. Bij BKfix Temse specialiseren we ons in het plaatsen van sectionale poorten, kantelpoorten, zonwering, rolluiken en automatisatie. Samen met jou denken en werken we projecten en ideeën uit van A tot Z. We overlopen de verschillende mogelijkheden en gaan op zoek naar de best passende oplossing. Een kleine verandering of een groot project? Manueel of geautomatiseerd? Aan jou de keuze! BKfix werkt flexibel en helemaal op jouw maat.

Bescherming, beschutting, verlichting, verkoeling, verwarming… met de juiste zonwering zorg je op elk moment van de dag voor het ideale klimaat op je terras of in je woning.

Op zoek naar een zonwering die bij jouw woning past? Wij bieden zowel zonnetenten, screens, verandazonnewering als binnenzonnewering aan, helemaal afgestemd op jouw wensen en op maat en in de stijl van jouw woning.

De tuin en het terras zijn het verlengde van je woning. Met de juiste terrasoverkapping hoeft er geen verschil in stijl, sfeer en comfort te bestaan tussen jouw binnen- en buitenleven. Zo geniet je het hele jaar door.

Overtuigd van het feit dat je zoveel mogelijk tijd wil doorbrengen in je tuin, ongeacht het weer? Onze terrasoverkappingen en carports met lamellendaken of een vast dak met een canvasdoek bieden het comfort waar jij naar op zoek bent.

Rolluiken hebben een heleboel voordelen: ze zijn energiebesparend want ze houden warmte binnen in de winter en houden je huis koel in de zomer, ze maken het inbrekers quasi onmogelijk om je woning binnen te dringen, ook akoestisch zijn ze sterk en ze beschermen je ramen tegen weer en wind.

We bieden voorzetrolluiken en inbouwrolluiken aan. Nieuwbouw of renovatie? Wij werken op maat van jouw woning. Samen met jou bekijken we wat er mogelijk is.

Je beschermt je auto graag tegen verschillende weersomstandigheden en parkeert bij het thuiskomen graag in je garage of onder je carport. Dat hoeft geen overbodige luxe te zijn. Zowel sectionale poorten als carports hebben heel wat voordelen.

Wij denken graag mee op maat van jouw ruimte en wensen. Zo installeren we sectionale poorten op maat van jouw garage of zorgen we ervoor dat je nieuwe carport perfect past bij de stijl van je huis.

Alle producten in ons assortiment kunnen geautomatiseerd worden. Jouw gebruiksgemak en comfort staat centraal. Zo kan je alle producten aansturen via één eenvoudige app; de Somfy Tahoma of met de connexoon; met 3 unieke apps voor 3 aparte toepassingen (rolluiken, zonwering en poorten/hekwerken)

Rolluiken: Met de IO-homecontrol-technologie verhoog je je comfort en veiligheid. Zelfs wanneer je niet thuis bent, controleer je jouw huis met de app. Je kan de rolluiken ’s avonds automatisch laten sluiten of ze ‘s morgens laten openen om wakker te worden met natuurlijk daglicht.

Zonwering: Bedien jouw zonwering altijd en overal via de smartphone of tablet en zorg zo voor de nodige schaduw en de juiste temperatuur in jouw woning of op jouw terras. De sensoren voor wind, zon en regen zorgen voor nog meer comfort.

Garagedeuren: Een garagedeur die automatisch opent wanneer u thuiskomt? De garagedeur van op afstand openen en weer sluiten om een pakketje te laten leveren? Je kiest zelf hoe makkelijk je het maakt.

Met een draadloos, eenvoudig te installeren en uit te breiden domoticasysteem worden de mogelijkheden eindeloos: geautomatiseerde raamdecoratie en gordijnen, plug and play alarmsystemen, de bediening van je Sonos-muziekinstallatie… We denken graag met jou mee om het jou zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

BKfix V.O.F.

BTW: BE 0682.655.910
IBAN:BE69 3630 1158 5678
BIC:BBRU BE BB

CONTACTEER BK FIX:
Parklaan 3
9140 TEMSE
+32 (0)479 11 71 45
+32 (0)475 61 03 23
info@bkfix.be

VOLG ONS OP: